September 1, 2016

Se régaler à YUL EAT

À partir de demain et jusqu’à lundi se tiendra un chouette festival gourmand de trois jours dans le Vieux-Port, au Quai de l’horloge. YUL EAT met sur la table une programmation qui se lit comme un menu ! Le brunch du monde nous permettra de voyager en Chine, en Turquie, en Italie, au Mexique et à Singapour. Dumplings, börek, campechana se côtoieront notamment dans l’assiette le samedi alors qu’un brunch à l’anglaise sera servi le dimanche et que la Ripaille conclura le festival le dernier jour. Si c’est la formule souper qui vous met l’eau à la bouche, elle se décline en version locavore le premier soir, et souper à l’italienne le second. Épicuriens assumés, ce rassemblement est le vôtre! —Sylvie Michelon

yuleat 2

Crédit photo: JF Leclerc - www.snapephoto.com

YUL EAT, du 3 au 5 septembre, programmation complète au www.festivalyuleat.com


© Copyright 2019

Comments

NOTE: To post a comment you must have an account with at least one of the following services: Disqus, Facebook, Twitter, Google+ You may then login using your account credentials for that service. If you do not already have an account you may register a new profile with Disqus by first clicking the "Post as" button and then the link: "Don't have one? Register a new profile".

The Vitamine du Jour Montreal welcomes your opinions and comments. We do not allow personal attacks, offensive language or unsubstantiated allegations. We reserve the right to edit comments for length, style, legality and taste and reproduce them in print, electronic or otherwise. For further information, please contact the editor or publisher, or see our Terms and Conditions.

comments powered by Disqus

Email to a Friend

Close