May 26, 2016

Bon anniversaire, Au Pain Doré !

C’est en 1956 que les montréalais ont débuté leur histoire avec une boulangerie à laquelle ils sont encore fidèles. Cette année-là, Roland et Odette Étienne ouvraient leur premier commerce, proposant du pain traditionnel, digne de la tradition française, aux restaurateurs. Le premier magasin Au Pain Doré sera lancé en 1983, proposant cette fois ses produits à tous. Pour souligner ses soixante ans, la marque lance une baguette signature faite de farine de blé et de levain naturel de seigle. Un bonheur gustatif que l’on trouvera dans les neuf boutiques Au Pain Doré, sises à Montréal et à Laval. Un anniversaire qui rend du même coup hommage à tous les artisans boulangers, sans qui nos matins seraient moins gourmands… — Sylvie Michelon

Au Pain Doré, http://fr.aupaindore.com/

image 1


© Copyright 2019

Comments

NOTE: To post a comment you must have an account with at least one of the following services: Disqus, Facebook, Twitter, Google+ You may then login using your account credentials for that service. If you do not already have an account you may register a new profile with Disqus by first clicking the "Post as" button and then the link: "Don't have one? Register a new profile".

The Vitamine du Jour Montreal welcomes your opinions and comments. We do not allow personal attacks, offensive language or unsubstantiated allegations. We reserve the right to edit comments for length, style, legality and taste and reproduce them in print, electronic or otherwise. For further information, please contact the editor or publisher, or see our Terms and Conditions.

comments powered by Disqus

Email to a Friend

Close